030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Nieuwe Trigano Silver Evasion

Hefdakcaravans met perfecte isolatie

Of u nu wel of geen ervaren caravangebruiker bent, u hebt zin om te reizen, zin in een geïmproviseerd weekend vol ontdekkingen, met behoud van uw comfort: De Silver is voor u gemaakt!

De caravan biedt ongeëvenaarde mogelijkheden en zal voldoen aan uw behoeften door vrijheid en leefcomfort met elkaar te verbinden. Laat u meeslepen door het avontuur en vertrek wanneer u wilt dankzij het eenvoudige aankoppelen en eenvoudige stalling in uw garage of car-port.

Naast de buitengewone schoonheid zorgen het grote comfort en de steeds grotere ruime opbergruimtes ervoor dat u in optimale condities kunt genieten van uw reizen en verblijf. Het EASY TOP-systeem, waarmee u uw dak zonder fysieke inspanning in minder dan een minuut omhoog kunt doen, is optioneel op alle SILVER -modellen.

De serie Trigano Silver Evasion is verkrijgbaar in de modellen:

ModelVanaf prijs
Trend 350€ 25.500
Trend 380€ 26.900
Trend 420€ 27.700
Trend 442€ 27.900

Prijslijst Silver 2021

Dé Trigano dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Trigano dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Trigano caravan. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoiresreparatie en onderhoud van uw Trigano caravan. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak