030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Over Holkamp-West

Ruim 45 jaar ervaring in campers & caravans

Verkoop & onderhoud luxueuze campers en hefdakcaravans

Sinds de oprichting in 1971 begeeft Holtkamp-West zich in de kampeerbranche en houden wij onze kwaliteitsnaam hoog met het verkopen en onderhouden van luxueuze campers en hefdakcaravans. In onze royale showroom in Nieuwegein vindt u een breed aanbod van nieuwe en jong gebruikte campers van alle bekende merken. Wij zijn officieel dealer van Rapido campers en importeur Trigano Silver hefdakcaravans. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de bekende accessoire merken: Truma, Dometic, Thule, Waeco en nog veel meer!

“VANAF UW EERSTE STAP IN ONZE SHOWROOM ZORGEN WIJ VOOR ALLE DETAILS.”

Alles klopt tot in detail

Vanaf uw eerste stap in onze showroom tot en met het feestelijke moment dat u de sleutels overhandigd krijgt zorgen wij voor alle details. Met onze adviseurs zoekt u die ene camper of caravan die helemaal aansluit op uw wensenprofiel. Wij kunnen u zelfs helpen bij het uitzoeken van een eventuele financiering en de benodigde verzekeringen. Om u extra zekerheid te geven zijn wij aangesloten bij de BOVAG en importeursvereniging KCI. Tevens zijn wij erkend lid van de RDW om uw camper of caravan zowel te kunnen vrijwaren bij inruil als bij de tenaamstelling bij aankoop.

Onderhoud is behoud

U wilt natuurlijk zolang en veilig mogelijk genieten van uw mobiele vakantieplezier tegen zo min mogelijk kosten. Ons advies? Laat uw camper of caravan minimaal één keer per jaar onderhouden en controleren op vocht. In onze moderne werkplaats kunt u ongeacht merk of model terecht voor: reparaties, controlebeurten, APK, schadeherstel + taxaties en de verkoop van losse onderdelen. Overigens is het mogelijk om allerlei accessoires door ons te laten inbouwen.

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak