030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Disclaimer

Disclaimer voor www.holtkamp-west.nl

Holtkamp West Caravaning BV, hierna te noemen Holtkamp-West, verleent u hierbij toegang tot www.holtkamp-west.nl en publiceert hier ter informatie, teksten, en beeldmateriaal.

Holtkamp-West behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.holtkamp-west.nl is geheel bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide schriftelijk wederzijds geaccordeerde offerte van Holtkamp West Caravaning BV.

Beperkte aansprakelijkheid

Holtkamp-West spant zich in om de inhoud van www.holtkamp-west.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.holtkamp-west.nl aangeboden informatie c.q. producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid hiervan. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Holtkamp-West.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.holtkamp-west.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Prijzen zijn exclusief niet vermelde opties en accessoires, gasflessen, stroomkabels. Genoemde prijzen van gebruikte campers zijn inclusief afleverkosten, Bovag garantie, BTW, BPM en halve tank brandstof tenzij anders vermeld. Prijzen van nieuwe campers zijn inclusief fabrieksgarantie, BTW, BPM, homologatie, leges, transport, genoemde opties en accessoires.

Voor op www.holtkamp-west.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Holtkamp-West nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website liggen bij Holtkamp-West.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Holtkamp-West, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak