030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Dethleffs campers

CAMPERS VOOR ELKE FAMILIEREIS

Dethleffs campers garanderen een ideale familievakantie

Dethleffs is al sinds 1931 een voorloper op het gebied van campers die een heerlijke familievakantie mogelijk maken. Wanneer u eropuit trekt naar de vrije natuur bent u met een Dethleffs camper verzekerd van een ruime standaarduitrusting zoals een grote opbergruimte en heerlijke kook- en slaapgelegenheden. Voor iedere lengte, gewicht of aantal slaapplaatsen heeft Dethleffs verschillende typen campers beschikbaar, van bus tot integraal en halfintegraal tot alkoof.

Tweedehands Dethleffs campers bij Holtkamp-West

Regelmatig komen er in de showroom van camperspecialist Holtkamp-West tweedehands en jong gebruikte Dethleffs campers binnen. Uiteraard hebben wij iedere Dethleffs camper zorgvuldig nagelopen, zodat u altijd verzekerd bent van een topaankoop. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten wij u graag de rijke standaarduitrusting en mogelijke inbouwaccessoires van onze Dethleffs campers zien, en kijken we welke camper het beste bij uw type vakantie past!

Bekijk ons actuele aanbod campers

Dethleffs campers kenmerken zich door:

 • Luxe standaarduitrusting
 • Maximale veiligheid
 • Ruime kook- en slaapgelegenheden
 • Grote opslagruimte
 • High-tech opbouw

  Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

  Aanhef *
  Direct contact

  Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

  030 - 606 68 30 Maak een afspraak