030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Financiering voor uw camper of caravan

Consumptief krediet of financial lease

Het Camper- en CaravanDreams Concept

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw camper of caravan.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie camper of caravan die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een jongere camper of een caravan met een andere indeling als de kinderen niet meer meegaan.

Het Camper- en CaravanDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw camper of caravan, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de camper of caravan van u is overgenomen.

Klik op één van onderstaande afbeeldingen om zelf uw maandbedrag te berekenen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom, stel uw vraag via het onderstaande contactformulier of bel direct 030 – 606 68 30.

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak