030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Bürstner campers

CAMPERS OM GRENZELOOS TE GENIETEN

Met passie geproduceerde campers sinds 1958

Bürstner is een ambachtelijk bedrijf dat sinds 1958 met passie campers, caravans en stacaravans produceert. De missie van Bürstner is na vele jaren nog steeds hetzelfde: campers maken waarmee iedereen grenzeloos kan genieten. Deze missie wordt vertaald in grote opbergruimtes, luxe slaapgedeelten en een prettig binnenklimaat in iedere camper. Begonnen met een Bürstner alkoof camper is de fabrikant ook pionier van de semi-integraal campers. Integraal en buscampers zijn later aan het assortiment toegevoegd.

Tweedehands Bürstner campers bij Holtkamp-West
Holtkamp-West in Nieuwegein is een betrouwbare partner in tweedehands Bürstner campers. Met grote regelmaat komen er nieuwe Bürstner campers in onze showroom. Ook voor onderhoud en reparatie, financiering en het inruilen van tweedehands Bürstner campers kunt u bij ons terecht. Kom langs in onze showroom, wij geven u graag persoonlijk advies welke camper uw dromen waarmaakt!

Bekijk ons actuele aanbod campers

Met een Bürstner camper bent u verzekerd van:

 • Perfect binnenklimaat
 • Doordachte ergonomie
 • Optimaal slaapcomfort
 • Topklasse chassis
 • Veiligheid

  Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

  Aanhef *
  Direct contact

  Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

  030 - 606 68 30 Maak een afspraak