030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Nieuwe Rapido Vans camper

BUSCAMPERS MET GROTE OPBERGRUIMTES

De Rapido Vans-serie bestaat uit 3 buscampers die uitblinken in hun grote opbergruimtes, comfortabele slaapplaatsen en luxe sanitaire ruimtes.

Compacte buscampers met 130 pk motor

De Rapido buscampers zijn slechts 2,05 meter breed met een lengte tussen de 5,41 en 6,36 meter. Ondanks de compacte vormgeving zijn de modellen bijzonder ruim opgezet. De Rapido Vans zijn gebouwd met een Fiat chassis en een 2.3 liter motor met 130 pk.

Vaste badkamer en toilet

Vaak is het op vakantie een beetje inbinden als het gaat om mogelijkheden in de badkamer en het toilet. De voorzieningen zijn basic en krap opgezet. De Rapido Vans-serie bewijst dat het ook anders kan! Alle modellen hebben een ruime badkamer waarbij de V55 zelfs een aparte douche en toilet heeft op een oppervlak van 6 m².

Drie of vier slaapplaatsen

In de Rapido Vans vindt u een dwarsbed en dinette ombouw, samen goed voor drie slapers. Het vaste bed heeft een lattenbodem en BULTEX®-schuimmatras. De grotere V68 heeft plaats voor twee enkele bedden. De slaapruimtes hebben elk meer dan genoeg opbergruimte.

De serie Rapido Vans is verkrijgbaar in 3 modellen:

ModelVanaf prijs
Rapido V43€ 62.300,-
Rapido V55€ 64.100,-
Rapido V68€ 66.100,-

Dé Rapido dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Rapido dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Rapido campers. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoires, reparatie en onderhoud van uw Rapido camper. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

Maak een afspraakBezoek onze showroom

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 maak een afspraak