030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Rapido Distinction camper

INTEGRAAL CAMPER WAARIN TECHNOLOGIE EN COMFORT SAMENKOMEN

De Rapido Distinction-serie bestaat uit 7 luxe campers die uitblinken met grote opbergruimtes, comfortabele slaapplaatsen en luxe sanitaire ruimtes.

Top segment buscampers met 140 pk moter

De Rapido Distinction heeft een 140 pk motor en brengt u in alle comfort van A naar B. Een camper van de toekomst met hoge kwaliteit en een pracht design. U kunt met het hele gezin genieten van de reis zonder gebrek aan ruimte Deze camper is namelijk 2.35 meter breed, heeft een lengte tussen de 7.25 en 8.79 meter, een hoogte van 3.05 meter en een dubbele XL opbergruimte met een maximale hoogte van 35 cm. Wanneer u de woonruimte binnenstapt merkt u onvergelijkbare ruimte van zijn binnenhoogte van 2.08 m.

Vier tot zes slaapplaatsen

De Rapido Distinction vervaagt de grenzen tussen uw camper en uw huis. Een persoonlijke badkamer met groot comfort en luxe. De slaapkamer kan ingedeeld worden met een lits-jumeaux of centraal kingsize bed van 160 cm breed. In de hele camper kunnen tot zes slaapplaatsen creëert worden.

De serie Rapido Distinction is verkrijgbaar in 7 modellen:

ModelPrijs
i66 ALDE€ 143.100
i96€ 139.900
i190 ALDE€ 160.800

Klik hier om de modellen te vergelijken.

Dé Rapido dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Rapido dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Rapido campers. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoires, reparatie en onderhoud van uw Rapido camper. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

Maak een afspraakBezoek onze showroom

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak