030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Nieuwe Rapido C campers

COMPACT HALFINTEGRAAL OP FIAT SPECIAL CHASSIS

Welkom in een nieuwe dimensie

Met de Serie C krijgt reizen een nieuwe dimensie. De drie modellen van de Serie C, voorzien van een compacte buitenkant, nemen u mee op nieuwe avonturen.

Met deze wendbare en behendige voertuigen kunt u dichter bij uw bestemming komen. Het interieur biedt alle comfort van de halfintegraalcampers van RAPIDO, de lichtinval van het panoramisch dak SKYVIEW en meer.

100% polyester / Structuur uit polyurethaan

De wendbare en veelzijdige modellen van de nieuwe C Serie openen nieuwe horizonten om te genieten van uw camper, zonder enig compromis wat betreft uw comfort. De nieuwe Serie C, uitgerust met alle benodigde uitrusting voor uw comfort en genot, zal u versteld doen staan door zijn compactheid met een buitenbreedte van 2,17 m. De Serie C verlegt de grenzen van uw speelterrein!

Wat een uitzicht!

Het panoramisch dak SKYVIEW geeft de Serie C een stijlvol en modern buitenaanzicht. Alles is perfect in harmonie: vloeiende, esthetische lijnen aan de buitenkant en een cabine die baadt in het licht aan de binnenkant. De nieuwe achterzijde past perfect bij de alimuminium trimlijst aan de onderkant. De Serie C beschikt over een exclusieve buitendecoratie die het plaatje helemaal af maakt.

Transformatie van de plaatsen in de rijrichting

Simpel en snel uit te voeren, dit vereist geen extra voorzieningen. Geniet van extra opbergruimte onder de banken in de salon.

Transformatie slaapplaatsen

Vorm uw salon eenvoudig om in 1 extra slaapplaats zodat u met 3 personen kunt overnachten in uw voertuig.

Een plaats extra

Schuiven er gasten aan? 
Klap de extra uitpklapbare zitplaats uit om het aantal eetplaatsen te verhogen tot 5 (niet bij C86).

Vrij zijn, overal en altijd

De compactheid van de nieuwe Serie C geeft u nieuwe reismogelijkheden. Geniet van de vrijheid die de Serie C u biedt om nieuwe horizonten te verkennen.
Vooral nu deze standaard voorzien is van een uitgebreide uitrusting, zodat u zonder beperkingen kunt reizen.

Een volledig gamma

De nieuwe Serie C biedt van bij de lancering de keuze uit drie verschillende indelingen: een Frans bed, twee eenpersoonsbedden en een centraal bed. Met lengtes variërend van 5,99 m tot 6,99 m vindt u vast en zeker het model dat bij u past.

De serie Rapido C is verkrijgbaar in 3 modellen:

Model
Rapido C55€ 93.000
Rapido C56€ 90.500
Rapido C86€ 94.500
Rapido C50€ 93.600
Rapido C 55 Integraal€ 105.600
Rapido C86 Integraal€ 106.700

Klik hier om de modellen te vergelijken.

Dé Rapido dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Rapido dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Rapido campers. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoires, reparatie en onderhoud van uw Rapido camper. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

Maak een afspraakBezoek onze showroom

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak