030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Rapido 8F camper

PRAKTISCHE INTEGRAAL CAMPER, VERKRIJGBAAR IN 5 MODELLEN

Binnen de 8F-serie van Rapido heeft u keuze uit veel verschillende indelingen. De 5 modellen hebben ieder ruime slaapplekken, maar op verschillende manieren ingedeeld. Ook de sanitaire ruimtes hebben net een andere vormgeving bij de diverse campers.

Integraal camper met 140 pk motor

De campers uit de 8F-serie zijn uitgerust met een 2.3 liter 140 pk Fiat motor. Dankzij de integraal uitvoering hebben de modellen een strak, modern uiterlijk. Toch zijn ze van binnen ruim opgezet met grote zitgedeelten.

Vernieuwd, praktisch interieur

In de 2021-editie is bovendien extra aandacht besteed aan de badkamer en keuken. Zo heeft u bij de nieuwe campers meer werkbladoppervlak, handige rekken en een grote 149 liter koelkast in de keuken. De badkamer is qua design mooier gemaakt, heeft een nieuwe douchekolom en een verduisterende lichtkoepel met vliegenhor. Met een licht- of donkerhouten interieur en 8 soorten bekleding kunt u uw nieuwe Rapido 8F camper helemaal naar eigen smaak laten afleveren.

4 of 5 slaapplaatsen met cabinebed

Om ondanks de integraal uitvoering toch 4 of zelfs 5 slaapplaatsen te kunnen maken, heeft Rapido gekozen voor een cabinebed. Achterin zijn, afhankelijk van het model, een dwarsbed, queensbed of losse bedden aanwezig.

De serie Rapido 8F is verkrijgbaar in 5 modellen:

Model
Rapido 854F€ 107.900
Rapido 866F€ 109.400
Rapido 886F€ 109.300
Rapido 896F€ 110.400

Klik hier om de modellen te vergelijken.

Dé Rapido dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Rapido dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Rapido campers. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoires, reparatie en onderhoud van uw Rapido camper. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

Maak een afspraakBezoek onze showroom

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak