030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Nieuwe of tweedehands camper kopen

WAAR U OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUWE OF TWEEDEHANDS CAMPER

Kosten van een camper

De prijs van een camper hangt voornamelijk af van de kwaliteit van het onderstel, de grootte en het type. Beoordeel een camper altijd naar zijn waarde: het blijft qua rijgedrag een bestelauto of vrachtwagen. Zelf de kraakjes, piepjes en het gerammel van inventaris wegwerken moet een sport worden. Na tien jaar is ruim de helft van het aankoopbedrag afgeschreven. Bijkomende kosten naast brandstof zijn wegenbelasting, stalling en onderhoud.

Maak altijd een proefrit

Afgeleid door het prachtige interieur vergeten we vaak de auto onder een camper. Maak daarom altijd een proefrit met de camper van je keuze of een vergelijkbaar model met dezelfde basis. Tijdens het maken van proefritten komt u erachter dat de ene wagen wat meer hobbelt, de ander extra motorgeluid produceert en dat een derde ergonomisch niet passend is.

Nieuwe camper kopen

Ga je een nieuwe camper kopen? Dan is het handig om van tevoren vast te stellen hoeveel je maximaal wilt uitgeven. Kies daarna een type, dan enkele merken en vergelijk vervolgens de indelingen en prijs-kwaliteitverhouding. Stel daarnaast een bedrag vast voor accessoires. Vaak komen die boven op het bedrag dat je voor de camper moet betalen. Let bij aanschaf vooral op de bouw van de camper en niet zo zeer op de standaard aanwezige luxe, die kun je met accessoires zelf tot het gewenste niveau aanbrengen.

Tweedehands camper kopen

Natuurlijk wilt u een tweedehands camper alleen kopen bij een partij waar u op terug kunt vallen. Daarom is Holtkamp-West een BOVAG-aangesloten bedrijf. Dit geeft extra zekerheden zoals duidelijke garantievoorwaarden en de mogelijkheid om terug te vallen op een geschillencommissie. Ook kunt u in onze showroom altijd meerdere tweedehands campers vergelijken. Afhankelijk van de prijsklasse geeft Holtkamp-West 3 of 6 maanden volledige garantie, uitgezonderd natuurlijke gebruiksschade.

Direct een afspraak maken

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak