030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Kamperen met camper in Nederland

ONTDEK HET GEMAK EN DE VRIJHEID VAN KAMPEREN MET EEN CAMPER

Kampeerregels voor campers in Nederland

In Nederland mag je in een camper overnachten langs de openbare weg waar dat is toegestaan. Let wel op: vaak is overnachten toegestaan, maar uitpakken om te kamperen niet. Dus luifel in, geen tuinset en geen barbecue naast de camper. Informeer bij de lokale overheid wat de regels zijn. Wil je meer dan alleen overnachten? Voor kamperen ben je in Nederland aangewezen op campings en camperplaatsen; vrij kamperen is bijna nergens meer toegestaan.

Zoek een camperplaats

Steeds meer steden, dorpen en gemeenten bieden speciale camperplaatsen met voorzieningen, zoals een watertappunt, afvalbakken of een mogelijkheid om het chemisch toilet schoon te maken en de vuilwatertank te legen. Vooral in gebieden met weinig campings zijn zulke camperplekken een groot voordeel.

Verlichting en veiligheid in een camper

Door de kortere dagen in voor- en najaar is het gauw somber in het interieur. Rust daarom uw camper uit met ledverlichting! Dit is eenvoudig zelf aan te brengen. Al is een camper hét ultieme kampeermiddel voor de avonturier, veiligheid is van groot belang. Denk daarom goed na over het vervoeren van passagiers, veiligheid onderweg en hoe je omgaat met de gasinstallatie.

Kamperen met een camper begint bij Holtkamp-West

Voor iedere kampeerder hebben wij nieuwe en tweedehands campers op vooraad, altijd aantrekkelijk geprijsd. Kom eens langs in onze showroom! Wij zoeken graag samen met u naar de geschikte camper voor uw kampeervakantie.

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak