030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Camper onderhoud en APK: ga goed voorbereid op vakantie

VOORKOM STRESS VLAK VOOR VERTREK ÉN PECH ONDERWEG

U moet er niet aan denken: binnen een paar honderd kilometer op weg naar uw vakantiebestemming staat u al langs de snelweg met uw camper. Die heeft lange tijd stilgestaan in de stalling, en door de jaargetijden heen het nodige te verduren gehad. Dat risico had geminimaliseerd kunnen worden. Een APK en grondige onderhoudsbeurt waren voldoende geweest.

“U WILT NIET STILSTAAN OP VAKANTIE. LAAT VROEGTIJDIG EEN APK EN ONDERHOUDSBEURT UITVOEREN!”

Ga gerust op vakantie na een onderhoudsbeurt bij Holtkamp-West

Natuurlijk weet u niet het fijne van de staat van het chassis, de cabine en de motor. Laat staan van de gasinstallaties, leidingen, propaangasslangen en drukregelaars. Daar heeft u een BOVAG-gecertificeerd camperbedrijf voor. Voorkom vakantiestress en breng uw camper op tijd bij ons langs!

We regelen alles, van inbouwaccessoire tot vochtmeting

Wel zo makkelijk: na het brengen van uw camper bent u in één keer klaar. Holtkamp-West heeft namelijk alle kennis en kunde in huis. Van inbouwaccessoires tot vochtmeting. Meer weten of een afspraak maken? Bel 030 – 606 68 30 of vul het contactformulier in.

Bron: ANWB

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak