030 - 606 68 30 Bezoek showroom Afspraak maken

Rapido 6F camper

LUXE EN COMPACTE CAMPER, VERKRIJGBAAR IN 5 MODELLEN

De Rapido campers uit de 6F-serie hebben een strak, minimalistisch design met volop licht door de hele camper. Deze instapmodellen bieden de standaard luxe van A-klasse modellen tegen scherpe prijzen.

Fiat aangedreven camper met luxe interieur

De 6F halfintegraal campers hebben een 140 pk Fiat motor en chassis, en zijn verkrijgbaar in light- en heavy-chassis uitvoering. De nieuwe 2021 modellen hebben een luxer uiterlijk gekregen en de keuken- en badkameropstellingen zijn geheel vernieuwd. Zo profiteert u van een ruime 149 liter koelkast en een groter werkblad in de keuken. De badkamer is voorzien van extra opbergruimte. U kunt kiezen uit een licht- of donkerhouten meubilair, uiteraard voorzien van LED-sfeerverlichting!

Panorama dakluik

Bijzonder aan de Rapido 6F campers is het panorama dakluik aan de voorzijde. Met zoveel natuurlijk licht wordt een rustige dag in de camper net zo lekker als thuis!

Ruime slaapplaatsen

De Rapido 6F campers zijn optioneel met ruim midden hefbed verkrijgbaar. Afhankelijk van het model zijn er één of twee extra slaapplaatsen beschikbaar naast de twee standaard plekken. Bij de modellen met een queensbed is het bed in hoogte verstelbaar. Het 696F Premium model heeft zelfs een 160 x 196 cm XXL-bed.

Kies uw favoriete model

Gaat u voor de luxe tweepersoons Rapido 656F of juist voor de grotere 686F met een ruime douche en badkamer? Geef uw voorkeuren aan in de Rapido vergelijker en vind de camper die het beste bij u past.

De serie Rapido 6F is verkrijgbaar in 5 modellen:

ModelPrijs
Rapido 666 F ULTIMATE LINE€ 99.100
Rapido 686 F€97.000
Rapido 696 F ULTIMATE LINE€ 100.200

Dé Rapido dealer van Nederland

Als ‘oudste’ Rapido dealer van Europa krijgt u bij Holtkamp-West het beste advies over nieuwe Rapido campers. Na aankoop zijn we ook het vakkundige, betrouwbare adres voor inbouwaccessoires, reparatie en onderhoud van uw Rapido camper. U bent van harte welkom in onze riante showroom in Nieuwegein!

Maak een afspraakBezoek onze showroom

    Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

    Aanhef *
    Direct contact

    Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

    030 - 606 68 30 Maak een afspraak